Peanøttflan

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
2 planlagt
Peanøttflan
Legg oppskrift
i handlelapp
En ny og spennende julesmak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 ss
Fløte
0,5 ss
Melk
33,3 g
Peanøtter
41,7 g
Smør
60 g
Sukker
23,3 g
Hvetemel

Slik gjør du

Trinn 1

Smør, fløte og melk kokes opp og tilsettes sukker, hvetemel og peanøtter.

Trinn 2

Legg en god teskje masse på bakepapir og stek småkakene ved 175 grader over- og undervarme i ca. 10 minutter til de er lysebrune. Avkjøles gjerne over en flaske slik at de blir litt bøyde. Oppbevarer i kakeboks.

Tips!

Bruker du bakepapiret flere ganger må det tørkes for fett mellom hver steking.