Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pavlova med friske bær og chantillykrem

Tidsbruk 70 minutter
7 ingredienser
94 planlagt
Pavlova med friske bær og chantillykrem
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne dessertklassikeren er oppkalt etter en russisk ballettdanserinne. Og selv om du ikke skulle være en danseløve, vil du få til luftige svev med denne desserten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Marengs

3 stk
Eggehviter
2,3 dl
Sukker
0,4 ts
Bakepulver

Krem og bær

2,3 dl
Kremfløte
225 g
Bringebær
75 g
Jordbær
75 g
Blåbær

Slik gjør du

Trinn 1

Pisk eggehvitene stive. Bland bakepulver og sukker og pisk dette inn i eggehvitene til marengsen danner topper (ca. 10 min).

Trinn 2

Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt ut 6–8 kaker på en stekeplate. Stek marengsen midt i ovnen, først ved 175 °C i 10 minutter og deretter ved 150 °C i ca. 50 minutter.

Trinn 3

Pynt kaken med pisket krem og bær like før servering. Lag ev. bærsaus og bland inn de friske bærene før den anrettes på kaken.

Prøv også