Pavlova med bær og chantillykrem | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pavlova med bær og chantillykrem

4.5 i snitt
Pavlova med bær og chantillykrem
Denne enkle pavlovaen er toppet med bær og en spennende ny krem. Dessertklassikeren er oppkalt etter en russisk ballettdanserinne.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Marengs

4 stk
Eggehviter
3 dl
Sukker
0.5 ts
Bakepulver

Krem og bær

3 dl
Kremfløte
300 gr
Bringebær
100 gr
Jordbær
100 gr
Blåbær

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Pisk eggehvitene stive. Bland bakepulver og sukker og pisk dette inn i eggehvitene til marengsen danner topper (ca. 10 min).

  2. Trinn 2

    Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt ut 6–8 kaker på en stekeplate. Stek marengsen midt i ovnen, først ved 175 °C i 10 minutter og deretter ved 150 °C i ca. 50 minutter.

  3. Trinn 3

    Pynt kaken med pisket krem og bær like før servering. Lag ev. bærsaus og bland inn de friske bærene før den anrettes på kaken.