Patty Melt Hamburger

11 ingredienser
103 planlagt
Patty Melt Hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Krysning mellom en sandwich og en burger! Med hvit toast, karamellisert løk, Sweet & Spicy Mustard Sauce og sveitserost i skiver. Nam!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
King Size burger
8 skive
Toastbrød
8 skive
Sveitserost

Karamellisert løk

1 stk
Stor løk
1 ss
Solsikkeolje
1 ss
Usaltet smør
2 klype
Salt

Sweet & Spicy Mustard sauce

1 ss
Finhakket jalapeño-chili
2 ss
Brunt sukker
2 dl
Sennep
2 ss
Honning

Slik gjør du

Trinn 1

Sweet & Spicy Mustard sauce: Bland sammen alle ingredienser. La stå og trekke i romtemperatur i 30 minutter hvis du har tid. Smak til med ev. litt mer honning og/eller chili.

Trinn 2

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 3

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 4

Karamellisert løk: Rens og hakk løken. Varm olje og smør i en stekepanne på middels lav varme. Ha i løk, tilsett salt og stek til løken er gyllenbrun. Det er viktig å holde en lav temperatur for å unngå at løken brenner. Det tar litt tid, men det er verdt det.

Trinn 5

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 6

Montér burger med valgt tilbehør.

Hva med å prøve denne sennepsvarianten?

BBQ sauce Spicy mustard

BBQ sauce Spicy mustard

REMA 1000

Siderett

Husk også å planlegg "Smashed Potatoes". Se under!