Pastasuppe med bønner og ternet svinebog

Tidsbruk 30 minutter
13 ingredienser
178 planlagt
Pastasuppe med bønner og ternet svinebog
Legg oppskrift
i handlelapp
Ja, det finnes faktisk andre pastasupper enn minestrone. Prøv denne!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Ternet svinebog
1 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
2 stk
Laurbærblad
2 ts
Tørket timian
1 boks
Hakkede tomater
1 terning
Grønnsaksbuljong
1 stk
Purre
3 dl
Makaroni fullkorn
1 boks
Store hvite bønner
30 g
Parmesan
2 ss
Olje
1 l
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Stek ternet svinebog, hakket løk og finhakket hvitløk i olje sammen med laurbærblad og timian. Stek til løken er gyllen og kjøttet har stekeflate.

Trinn 2

Tilsett hermetiske tomater, buljongterning og hakket purre og fyll på med vann. Kok opp.

Trinn 3

Tilsett makaroni og hvite bønner og kok til makaronien er gjennomkokt. Server i suppeboller og topp med revet parmesan.

Det lille ekstra