Pastasalat med tunfisk, kapers og baby leaf

Tidsbruk 20 minutter
11 ingredienser
213 planlagt
Pastasalat med tunfisk, kapers og baby leaf
Legg oppskrift
i handlelapp
Kapers på åpent hav? Selv om kapersplanten er kystnær, er den ikke så nær at den står på tunfiskens meny. Sammen derimot, setter de mye og god smak på denne raske pastasalaten. Til syltet kapers brukes de lukkede blomsterknoppene fra planten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta

300 g
Penne
1 stk
Sjalottløk
1 klype
Salt
1 ss
Kaldpresset olivenolje

Tunfisk

2 boks
Tunfisk
2 ss
Dijon sennep
1 pose
Baby leaf mix
0,5 pakke
Parmesan
3 ss
Kapers
1 klype
Pepper

Brød

0,5 stk
Solsikkebrød

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta al dente i rikelig med godt saltet vann. Sil av og ha pastaen tilbake i kasserollen. Bland inn litt kaldpresset olivenolje og løk i tynne skiver. Avkjøl litt.

Trinn 2

Sil av tunfisken, grovhakk kapers og bland alt godt inn i pastaen sammen med sennep. Tilsett baby leaf og revet parmesan rett før servering. Smak til med nykvernet pepper.

Trinn 3

Server med godt brød.