Pastasalat med kyllinglårfilet

Tidsbruk 20 minutter
14 ingredienser
249 planlagt
Pastasalat med kyllinglårfilet
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne gode sommersalaten blir du aldri lei av! Lubne og saftige biter av kyllinglår gjør dette til en middagssalat som familien faktisk blir mett av.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta

250 g
Penne fullkorn

Kylling

500 g
Kyllinglårfilet
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Dressing

1 stk
Sitron, saften
0,5 dl
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Grønnsaker

1 stk
Tomat
1 stk
Gulrot
1 stk
Purre
1 pakke
Rucculasalat

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken. Kutt kyllingen i grove biter. Varm en panne og tilsett olivenolje. Stek kyllingen gyllen, 6-8 minutter. Tilsett finhakket hvitløk på slutten av steketiden og krydre med salt og pepper.

Trinn 2

Lag en dressing av olivenolje, presset sitron, salt og pepper. Rist eller visp sammen.

Trinn 3

Grovhakk tomat og rasp gulrot og vend det inn i den kokte pastaen sammen med kyllingen, finhakket purre og ruccula. Bland inn dressingen og server.

Serveringsforslag

Server gjerne med finhakket frisk basilikum og revet parmesan.