Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pastasalat med kyllingfilet og crème fraîche

Tidsbruk 25 minutter
8 ingredienser
4347 planlagt
Pastasalat med kyllingfilet og crème fraîche
Legg oppskrift
i handlelapp
Skru på sjarmen! Ordet fusilli kommer fra fuso og latinske fusus, som betyr spindel. Pastaskruene passer utmerket i pastasalater – og denne herlig kremede kyllingretten er en virkelig kjapp hverdagsklassiker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pastasalat

250 g
Fusilli
3 dl
Crème fraîche
1 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløk 4-pk
1,5 ss
Hvitvinseddik

Kylling

300 g
Strimlet kyllingfilet
2 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken og skyll i kaldt vann. Bland crème fraîche med hvitvinseddik og smak til med salt og kvernet sort pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Stek kyllingstrimlene gylne i panne med olje. Krydre med salt og nykvernet pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Del paprika, tomater og rødløk i biter. Bland crème fraîche, kylling, pasta og grønnsaker sammen til en salat. Smak til med litt salt. Server med nykvernet pepper på toppen.

Serveringsforslag

Ha gjerne finsnittet purre på toppen.