Pastasalat med kyllingfilet og crème fraîche

Tidsbruk 25 minutter
8 ingredienser
4716 planlagt
Pastasalat med kyllingfilet og crème fraîche
Legg oppskrift
i handlelapp
Skru på sjarmen! Ordet fusilli kommer fra fuso og latinske fusus, som betyr spindel. Pastaskruene passer utmerket i pastasalater – og denne herlig kremede kyllingretten er en virkelig kjapp hverdagsklassiker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pastasalat

250 g
Fusilli
3 dl
Crème fraîche
1 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløk 4-pk
1,5 ss
Hvitvinseddik

Kylling

300 g
Strimlet kyllingfilet
2 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken og skyll i kaldt vann. Bland crème fraîche med hvitvinseddik og smak til med salt og kvernet sort pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Stek kyllingstrimlene gylne i panne med olje. Krydre med salt og nykvernet pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Del paprika, tomater og rødløk i biter. Bland crème fraîche, kylling, pasta og grønnsaker sammen til en salat. Smak til med litt salt. Server med nykvernet pepper på toppen.

Serveringsforslag

Ha gjerne finsnittet purre på toppen.