Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pastarøsti

7 ingredienser
21 planlagt
Pastarøsti
Legg oppskrift
i handlelapp
Godt og mettende tilbehør til kjøtt og fisk. Også en god måte å få brukt spaghettirester på.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Fersk spaghetti
1 ss
Hakket persille
1 dl
Revet parmesan
1 fedd
Hvitløk
1 dl
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pastaen i lettsaltet vann i 3 minutter. Hell av vannet. Bland pastaen med hakket persille, revet parmesan og hakket hvitløk. Smak til med salt og pepper. Varm en teflonstekepanne med olivenolje og ha i pastablandingen. Press og form massen til en tykk pannekake.

Trinn 2

Stek 3-4 minutter på den ene siden, snu og stek den gyllenbrun og fin på den andre siden. Legg pastarøstien på en skjærefjøl og kutt i trekanter.