Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pastagryte med lettsaltet torsk

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
1180 planlagt
Pastagryte med lettsaltet torsk
Legg oppskrift
i handlelapp
Sommer på asjetten! Fra havet til haven – her har du en rask, enkel og landlig sommergryte med pastaskruer og biter av fersk torskefilet. Perfekt, varmende middag for store og små på svale ettermiddager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pastagryte

2 terning
Grønnsaksbuljong
2 stk
Gulrot
1 stk
Løk
200 g
Sellerirot
250 g
Pasta fusilli
100 g
Soltørkede tomater
1 l
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Torsk

250 g
Lettsaltet torsk
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet pepper

Server med

0,5 pakke
Flatbrød
0,5 pakke
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp vann og buljong i en stor kjele. Rens, skrell og skjær gulrot, løk og sellerirot i 1 cm store terninger. Ha grønnsakene i kjelen sammen med pasta og soltørket tomat og kok til grønnsaker og pasta er møre.

Trinn 2

Del torsken i biter og ha den i suppen. La den trekke til fisken er ferdig og smak til med salt og pepper. Server med flatbrød og smør.

Serveringsforslag

Server gjerne med hakket persille og smak til med frisk sitron.