Pastagryte med lettsaltet torsk

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
1186 planlagt
Pastagryte med lettsaltet torsk
Legg oppskrift
i handlelapp
Sommer på asjetten! Fra havet til haven – her har du en rask, enkel og landlig sommergryte med pastaskruer og biter av fersk torskefilet. Perfekt, varmende middag for store og små på svale ettermiddager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pastagryte

2 terning
Grønnsaksbuljong
2 stk
Gulrot
1 stk
Løk
200 g
Sellerirot
250 g
Pasta fusilli
100 g
Soltørkede tomater
1 l
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Torsk

250 g
Lettsaltet torsk
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet pepper

Server med

0,5 pakke
Flatbrød
0,5 pakke
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp vann og buljong i en stor kjele. Rens, skrell og skjær gulrot, løk og sellerirot i 1 cm store terninger. Ha grønnsakene i kjelen sammen med pasta og soltørket tomat og kok til grønnsaker og pasta er møre.

Trinn 2

Del torsken i biter og ha den i suppen. La den trekke til fisken er ferdig og smak til med salt og pepper. Server med flatbrød og smør.

Serveringsforslag

Server gjerne med hakket persille og smak til med frisk sitron.