Tagliatelle med kyllingkjøttboller

Det er basilikumoljen som setter prikken over i-en på folkefavoritten pasta og kjøttboller. Kjøttboller av kylling gjør denne retten hakket lettere.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Sett ovnen på 150C, ha cherrytomatene i en ildfast form og sprinkle over olivenolje. Bak de i ca. 20 minutter.
Trinn 2
Bland sammen ingrediensene til kyllingkjøttbollene, form små boller med en skje, og stek de i panne til de er gjennomstekte.
Trinn 3
Kok tagliatelle som anvist på pakken, sil av og bland inn basilikum, olje, sitronsaft, salt og pepper. Dander kjøttboller og tomater over. Server gjerne med parmesan til.
Ønsker du en annen smak på kjøttbollene kan persille byttes ut med en annen urt, f.eks. oregano eller timian. Tørkede urter fungerer også bra, gå da ned i mengde til 2 ts istedenfor ss.
Tips
Ønskes du en annen smak på kyllingkjøttbollene kan persille byttes ut med en annen urt, f.eks. oregano eller timian. Tørkede urter fungerer også bra, gå da ned i mengde til 2 ts istedenfor ss.