Tagliatelle med kyllingkjøttboller | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Tagliatelle med kyllingkjøttboller

Tagliatelle med kyllingkjøttboller

3.5 i snitt
Tagliatelle med kyllingkjøttboller
Det er basilikumoljen som setter prikken over i-en på folkefavoritten pasta og kjøttboller. Kjøttboller av kylling gjør denne retten hakket lettere.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Tagliatelle med kyllingkjøttboller

400 gr
Kyllingkjøttdeig
0.5 stk
Gul løk, finhakket
1 fedd
Hvitløk, finhakket
1 stk
Egg
2 ss
Bladpersille, finhakket
1 ss
Maisena
1 kurv
Cherrytomat
0.5 pk
Tagliatelle, fersk eller tørket i passende mengde
1 klype
Pepper

Basilikumolje

1 ss
Sitronsaft
3 ss
Basilikum, finhakket
1 klype
Salt
1 dl
Kaldpresset olivenolje
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 150C, ha cherrytomatene i en ildfast form og sprinkle over olivenolje. Bak de i ca. 20 minutter.

  2. Trinn 2

    Bland sammen ingrediensene til kyllingkjøttbollene, form små boller med en skje, og stek de i panne til de er gjennomstekte.

  3. Trinn 3

    Kok tagliatelle som anvist på pakken, sil av og bland inn basilikum, olje, sitronsaft, salt og pepper. Dander kjøttboller og tomater over. Server gjerne med parmesan til.

    Ønsker du en annen smak på kjøttbollene kan persille byttes ut med en annen urt, f.eks. oregano eller timian. Tørkede urter fungerer også bra, gå da ned i mengde til 2 ts istedenfor ss.

Tips

Ønskes du en annen smak på kyllingkjøttbollene kan persille byttes ut med en annen urt, f.eks. oregano eller timian. Tørkede urter fungerer også bra, gå da ned i mengde til 2 ts istedenfor ss.