Hopp til innhold

Tagliatelle med kjøttpølse og spinat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
90 planlagt
Tagliatelle med kjøttpølse og spinat

Erter, kjøttpølse og fløte gjør dette til en fornorsket utgave av en klassisk pasta carbonara.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Tagliatelle

250 gr
Fersk tagliatelle, fullkorn

Erter

200 gr
Frosne erter

Kjøttpølse

2 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
200 gr
Spinat, uvasket
450 gr
Mager kjøttpølse
1 dl
Matfløte
0.5 stk
Sitron
2 ss
Olje

Tilsett

1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken. Ha i ertene de siste fire minuttene.

Trinn 2

Imens, varm olje eller smør i en panne. Stek finhakket hvitløk og chili og pølse i biter på høy varme i 3 minutter. Ha deretter i grovhakket spinat og fløte og stek videre ca. 4-5 minutter.

Trinn 3

Hell vannet av pastaen og bland med pølseblandingen. Press over sitronsaft. Tilsett salt og grovmalt svart pepper.

Retten blir ekstra god med fennikel og litt revet parmesan.