Tagliatelle med ertepesto | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Tagliatelle med ertepesto

Tagliatelle med ertepesto

4.7 i snitt
Tagliatelle med ertepesto

En grønn ertepesto med parmesan gir smak til denne deilige pastaretten uten kjøtt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pasta

300 gr
Tagliatelle

Ertepesto

2 fedd
Hvitløk
1 stk
Pastinakk
250 gr
Frosne erter
1 dl
Kremfløte
0.5 terning
Grønnsaksbuljong
50 gr
Parmesan
30 gr
Hasselnøtter
1 ss
Olje

Topp med

30 gr
Hasselnøtter
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok pasta etter anvisning på pakken. Imens, finhakk hvitløksfedd og stek i olje i en gryte. Pass på at det ikke brenner seg.

  2. Trinn 2

    Tilsett revet pastinakk og surr et par minutter. Ha i erter, buljongterning og fløte og kok i 3-5 minutter. Kjør med en stavmikser eller i en blender til du har en jevn blanding. Tilsett grovt revet parmesan og hakkede hasselnøtter (spar halvparten av nøttene til topping). Puls et par ganger.

  3. Trinn 3

    Bland pasta og erteblanding. Topp med nykvernet pepper og resten av hasselnøttene og server!

Tips

Smaker godt med litt frisk persille eller gressløk.