Hopp til innhold

Tagliatelle med ertepesto

5.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
512 planlagt
Tagliatelle med ertepesto

En grønn ertepesto med parmesan gir smak til denne deilige pastaretten uten kjøtt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pasta

300 gr
Tagliatelle

Ertepesto

2 fedd
Hvitløk
1 stk
Pastinakk
250 gr
Frosne erter
1 dl
Kremfløte
0.5 terning
Grønnsaksbuljong
50 gr
Parmesan
30 gr
Hasselnøtter
1 ss
Olje

Topp med

30 gr
Hasselnøtter
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta etter anvisning på pakken. Imens, finhakk hvitløksfedd og stek i olje i en gryte. Pass på at det ikke brenner seg.

Trinn 2

Tilsett revet pastinakk og surr et par minutter. Ha i erter, buljongterning og fløte og kok i 3-5 minutter. Kjør med en stavmikser eller i en blender til du har en jevn blanding. Tilsett grovt revet parmesan og hakkede hasselnøtter (spar halvparten av nøttene til topping). Puls et par ganger.

Trinn 3

Bland pasta og erteblanding. Topp med nykvernet pepper og resten av hasselnøttene og server!

Tips

Smaker godt med litt frisk persille eller gressløk.