Tagliatelle med asparges og erter

En frisk og vårlig vegetarrett. Vil du ha en kraftigere smak, kan du ha i litt røkelaks.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Er aspargesen tørr helt nederst, skjær av dette og kast. Knekk aspargesen, slik at du har igjen 3-4 cm topper. Ta vare på den nederste delen også.
Trinn 2
Kok pasta etter anvisning på pakken. Når det er to minutter igjen av koketiden, ha i aspargestoppene.
Trinn 3
Stek hvitløk og løk i olje i en liten gryte i 2 minutter. Ha i aspargesstilkene og fløte og kok i 5 minutter. Ha i erter, kok i 2 minutter til. Kjør denne blandingen til en jevn masse med en stavmikser. Ha i revet parmesan. Smak til med salt og pepper.
Trinn 4
Bland pasta og aspargestopper med erte- og aspargesmosen. Krydre med grovmalt pepper, sitronskall og persille.
Prøv også