Spaghetti med scampi og erter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Spaghetti med scampi og erter

Spaghetti med scampi og erter

4.3 i snitt
Spaghetti med scampi og erter

Sødmefulle erter matcher sødmen i scampien og gjør dette til en pastarett som både er grønn og smaker grønt!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Spaghetti

350 gr
Spaghetti

Scampi

1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
270 gr
Scampi
2 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Ertepuré

1 pose
Frosne erter
1 dl
Kremfløte
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok pasta som anvist på pakken.

  2. Trinn 2

    Stek hakket løk og hvitløk i olje i en stekepanne på middels varme i 3-4 minutter. Ta ut halvparten, og tilsett finhakket chili og scampi. Stek på høy varme i 2 minutter, så scampien får litt farge – det kan godt ryke litt. Krydre med salt og pepper. Sett til side.

  3. Trinn 3

    Kok ertene i fløte i 3-4 minutter, til de så vidt er gjennomkokt. Ha i den stekte løken du har satt til side. Kjør til puré med stavmikser eller i en blender. Smak til med salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Vend ertepuréen i pastaen. Server med scampiblandingen på toppen.

Det lille ekstra

Server med hakket kruspersille eller koriander og sitronbåter. Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.