Spaghetti med scampi og erter
Sødmefulle erter matcher sødmen i scampien og gjør dette til en pastarett som både er grønn og smaker grønt!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok pasta som anvist på pakken.
-
Trinn 2
Stek hakket løk og hvitløk i olje i en stekepanne på middels varme i 3-4 minutter. Ta ut halvparten, og tilsett finhakket chili og scampi. Stek på høy varme i 2 minutter, så scampien får litt farge – det kan godt ryke litt. Krydre med salt og pepper. Sett til side.
-
Trinn 3
Kok ertene i fløte i 3-4 minutter, til de så vidt er gjennomkokt. Ha i den stekte løken du har satt til side. Kjør til puré med stavmikser eller i en blender. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Vend ertepuréen i pastaen. Server med scampiblandingen på toppen.
Det lille ekstra
Server med hakket kruspersille eller koriander og sitronbåter. Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.