Spaghetti med hvitløksscampi

Orden i rekene! Her er det bare å benke seg rundt middagsbordet – scampiene er ferdigstekt på rekordtid og spaghettien serveres med det samme den er al dente.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Tin scampiene på kjøkkenpapir og skrell dem. Varm en panne med olivenolje på middels varme. La oljen syde og tilsett finhakket chili og hvitløk. Vær forsiktig så ikke hvitløken svir seg.
Trinn 2
Stek scampi i to omganger til de blir rosa. Ikke stek for lenge, da blir scampiene seige. Det tar bare et par minutter.
Trinn 3
Kok spaghetti al dente. Vend scampi og olje godt sammen med spaghettien. Smak til med sitron og salt.
Trinn 4
Dryss over frisk, hakket persille og server med det samme.
Server Gambas al ajillo som en tapasrett, uten spaghetti, men med ferskt brød!