Hopp til innhold

Spaghetti med frisk tomatsaus

Ingen vurderinger
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
74 planlagt
Spaghetti med frisk tomatsaus

Tomater, hvitløk, basilikum og olivenolje er helt grunnleggende råvarer i det italienske kjøkkenet – og i denne enkle pastaretten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Spaghetti

500 gr
Spaghetti fullkorn

Tomatsaus

6 stk
Tomater
0.5 potte
Basilikum
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Løk
1 potte
Kruspersille
6 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok spaghetti som anvist på pakken.

Trinn 2

Grovhakk tomatene og løken og finhakk hvitløk og urter. Spar noen basilikumblader til å toppe retten med.

Trinn 3

Bland tomater, løk, hvitløk og urter med olivenolje. Tilsett salt og pepper.

Trinn 4

Vend tomatsausen godt inn i den kokte spagettien og topp med basilikum.

Server gjerne med litt nyrevet parmesan.