Hopp til innhold

Spaghetti med cottage cheese og soltørket tomat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
5 ingredienser
384 planlagt
Spaghetti med cottage cheese og soltørket tomat

Herlig hyttekos! Fersk cottage cheese tilfører tomatsausen ekstra frisk smak og gjør denne spaghettimiddagen til en høstlig pastafavoritt.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 glass
Soltørkede tomater
0.5 pk
Parmigiano reggiano
400 gr
Spaghetti
1 stk
Cottage cheese
1 potte
Gressløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kok spaghettien al dente i godt saltet vann. Ta av litt kokevann (0,5 dl per 400 g spagehetti) .

Trinn 2

Bland hakkede soltørkede tomater og oljen fra glasset med revet parmesan, kokevannet og salt og pepper til en tykk saus.

Trinn 3

Hell vannet av cottage cheese og skyll osten raskt i lunkent vann. Vend den inn i sausen. Bland alt med den kokte spaghettien. Smak til med salt, kvernet nypepper og rikelig med grovhakket gressløk.

Server gjerne med ekstra parmesan.