Hopp til innhold

Spaghetti med cottage cheese og soltørket tomat

4.0 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
5 ingredienser
384 planlagt
Spaghetti med cottage cheese og soltørket tomat

Herlig hyttekos! Fersk cottage cheese tilfører tomatsausen ekstra frisk smak og gjør denne spaghettimiddagen til en høstlig pastafavoritt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 glass
Soltørkede tomater
0.5 pk
Parmigiano reggiano
400 gr
Spaghetti
1 stk
Cottage cheese
1 potte
Gressløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kok spaghettien al dente i godt saltet vann. Ta av litt kokevann (0,5 dl per 400 g spagehetti) .

Trinn 2

Bland hakkede soltørkede tomater og oljen fra glasset med revet parmesan, kokevannet og salt og pepper til en tykk saus.

Trinn 3

Hell vannet av cottage cheese og skyll osten raskt i lunkent vann. Vend den inn i sausen. Bland alt med den kokte spaghettien. Smak til med salt, kvernet nypepper og rikelig med grovhakket gressløk.

Server gjerne med ekstra parmesan.