Spaghetti Bolognese

Ingenting slår en klassisk spaghetti bolognese. Opprinnelig var oppskriften helt uten tomat, men nå lages den med pomodoro.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Fres finhakket løk og hvitløk blankt i en kjele. La det surre noen minutter.
Trinn 2
Tilsett kvernet storfekjøtt og bland godt med de andre ingrediensene. Stek videre i 2-4 minutter.
Trinn 3
Ha i de hermetiske tomatene og smak til med salt og pepper. La det surre mens du koker spaghetti.
Trinn 4
Kok spaghetti al dente, ett minutt kortere en angitt koketid, og vend sausen godt inn. Server med parmesan og gjerne hakket persille.
Vil du gjøre som italienerne kan du bruke mer grønnsaker i sausen, som f. eks. hakket gulrot og stangselleri. Dryss gjerne finhakket persille over før servering.