Spaghetti Bolognese | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

4.4 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
781 planlagt
Spaghetti Bolognese
Ingenting slår en klassisk spaghetti bolognese. Opprinnelig var oppskriften helt uten tomat, men nå lages den med pomodoro.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 10%, 400 g Nordfjord
2 boks
Hakkede tomater
500 gr
Spaghetti REMA 1000
1 stk
Løk
1 pose
Parmesan, revet
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Fres finhakket løk og hvitløk blankt i en kjele. La det surre noen minutter.

Trinn 2

Tilsett kvernet storfekjøtt og bland godt med de andre ingrediensene. Stek videre i 2-4 minutter.

Trinn 3

Ha i de hermetiske tomatene og smak til med salt og pepper. La det surre mens du koker spaghetti.

Trinn 4

Kok spaghetti al dente, ett minutt kortere en angitt koketid, og vend sausen godt inn. Server med parmesan og gjerne hakket persille.

Vil du gjøre som italienerne kan du bruke mer grønnsaker i sausen, som f. eks. hakket gulrot og stangselleri. Dryss gjerne finhakket persille over før servering.