Pastasalat med strimlet kylling

Sprø, spicy og syrlig pastasalat med kylling og rømmedressing. En perfekt restemiddag når du vil få brukt grønnsakene du har i kjøleskapet.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, hell pastaen i et dørslag og skyll under kaldt vann. La pastaen renne godt av seg.
Trinn 2
Vask, skrell og kutt grønnsaker og eple i terninger.
Trinn 3
Del chilien på langs og skrap ut frøene. Finhakk ½ chili. Ha olje i en varm stekepanne og ha i strimlet kylling og chili. Stek til kyllingstrimlene er gylne og fine, ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Trinn 4
Ha rømme og karri i en bolle og rør det sammen. Smak til med salt og pepper.
Trinn 5
Ha pasta, grønnsaker, strimlet kylling og rømmedressing i en stor bolle og vend alt godt sammen.
Fyll på med grønnsaker. Bruk gjerne de du har liggende i kjøleskapet. Kålrot eller paprika, for eksempel. Pastasalaten blir ekstra god med litt frisk timian!