Hopp til innhold

Pastasalat med strimlet kylling

3.5 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
14 ingredienser
1 025 planlagt
Pastasalat med strimlet kylling

Sprø, spicy og syrlig pastasalat med kylling og rømmedressing. En perfekt restemiddag når du vil få brukt grønnsakene du har i kjøleskapet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pasta

300 gr
Fusilli fullkorn

Grønnsaker

1 stk
Eple
1 stk
Rødløk 4-pk
2 stang
Stangselleri
2 stk
Gulrøtter

Kylling

400 gr
Strimlet kyllingfilet
1 stk
Rød chili
2 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Rømmedressing

1 dl
Rømme
1 ts
Karri
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, hell pastaen i et dørslag og skyll under kaldt vann. La pastaen renne godt av seg.

Trinn 2

Vask, skrell og kutt grønnsaker og eple i terninger.

Trinn 3

Del chilien på langs og skrap ut frøene. Finhakk ½ chili. Ha olje i en varm stekepanne og ha i strimlet kylling og chili. Stek til kyllingstrimlene er gylne og fine, ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Ha rømme og karri i en bolle og rør det sammen. Smak til med salt og pepper.

Trinn 5

Ha pasta, grønnsaker, strimlet kylling og rømmedressing i en stor bolle og vend alt godt sammen.

Fyll på med grønnsaker. Bruk gjerne de du har liggende i kjøleskapet. Kålrot eller paprika, for eksempel. Pastasalaten blir ekstra god med litt frisk timian!