Hopp til innhold

Pastasalat med pølser og brokkoli

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
452 planlagt
Pastasalat med pølser og brokkoli

Dobbelt så godt! Pølser og pasta – to familiefavoritter på samme fat. Med mais, brokkoli og gulrot blir denne retten både fargerik og full av smak.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pastasalat

250 gr
Fullkorn fusilli
1 stk
Brokkoli
1 boks
Maiskorn
1 stk
Tomat
2 stk
Gulrot
1 stk
Agurk
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
3 ss
Olivenolje

Kjøttpølse

450 gr
Mager kjøttpølse
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje

Rømme

1 dl
Lettrømme

Slik gjør du

Trinn 1

Server rømme ved siden av pastasalaten.

Trinn 2

Kok fusilli fullkorn som anvist på pakken. Skjær brokkoli i små buketter (stilken i biter) og la den koke med pastaen de siste tre minuttene. Skyll alt raskt i kaldt vann, ha det i en stor bolle og hell over litt olivenolje. Skjær pølsene i skiver og stek dem gylne i litt olje i en stekepanne sammen med finhakket hvitløk.

Trinn 3

Kutt gulrøtter, tomat og agurk i biter og vend det inn i pastaen sammen med avrent mais. Bland inn pølseskivene og salt og pepper.