Pasta med valnøttkrem

Her har vi brukt pastasorten Gigli Toscani, men tagliatelle passer også godt til denne deilige, kremede pastaretten.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Legg brødet i melken i 10 minutter slik at brødet blir bløtt. Klem ut melken og skill melk og brød.
Trinn 2
Kok opp pastavann og ha i pasta når det koker.
Trinn 3
I mellomtiden – ha hakket rosmarin, valnøtter, olje, ost og brød i en blender og kjør mens du gradvis heller i melk til du får en slags krem. Hvis du trenger mer væske, bruk litt av pastavannet. Smak til med salt.
Trinn 4
Sil av pasta når den er «al dente» og husk som alltid å spar litt av pastavannet.
Trinn 5
Bland valnøttpestoen godt inn i pastaen og juster eventuelt konsistensen med litt av pastavannet.
Trinn 6
Server med noen gode runder med nykvernet pepper.
Prøv også