Hopp til innhold

Pasta med røkt laks og asparges

5.0 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
7 ingredienser
343 planlagt
Pasta med røkt laks og asparges

Fus! Hver vår strekker aspargesen seg i været som første grønnsak. Asparges-sesongen varer fra april til midtsommer og med einerøkt laks blir denne pastaretten en herlig junifavoritt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Penne REMA 1000
1 stk
Sitron
1 stk
Matfløte Tine
1 bunt
Asparges
2 stk
Røkt laks skivet, Godehav
1 ss
Olivenolje REMA 1000
1 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta al dente og ha på litt olivenolje.

Trinn 2

Skjær asparges i biter og la den surre med finhakket hvitløk i litt olivenolje i ca. 1 minutt.

Trinn 3

Ha i fløte og la det koke til det tykner. Vend pastaen inn i sausen. Vask sitron godt og ha finrevet sitronskall over pastaen. Smak til med presset sitron, salt og pepper. Skjær laksen i biter og dryss den over rett før servering.

Basilikum eller persille smaker godt til denne retten.