Hopp til innhold

Pasta med ragu

Ingen vurderinger
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
242 planlagt
Pasta med ragu

Ragu skal gjerne småkoke lenge for å få skikkelig smak. Her har vi brukt Kolonihagens pastasaus som allerede er konsentrert på smak. Det sparer tid!

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1
Casarecce pasta (eller tagliatelle) fra Kolonihagen
1
Arrabbiata pastasaus (eller pastasaus med basilikum og tomat) fra Kolonihagen
300 gr
Kjøttdeig
100 gr
Bacon, skåret i strimler
2 dl
Oksekraft
1 stk
Gulrot, skåret i små terninger
1 stang
Stilk selleri, skåret i små terninger
1 ss
Fersk rosmarin, finhakket
1 neve
Vesterhavsost, finrevet
2 ss
Smør
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær bacon i strimler, selleri og gulrot i terninger og finhakk rosmarin.

Trinn 2

Stek kjøttdeig og bacon i en gryte med smør. La dette surre på medium varme i ca. 10 minutter. Ha i rosmarin, selleri og gulrot og rør godt. Hell i kraft og pastasaus. La småkoke under lokk i ca. 40 minutter. Smak til med salt og pepper underveis.

Trinn 3

Kok pastaen som anvist på pakken. Sil av vannet og server med ragu og revet ost.