Pasta med pølser og spicy tomatsaus

I denne pastaretten får du en spicy smak av Middelhavet. Pølsebitene sørger for at alle blir mette.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Finhakk løk, hvitløk og chili. (Fjern frøene i chilien hvis du ikke vil ha den for sterk!)
Trinn 2
Del kjøttpølsene i terninger. Varm olje i en stor stekepanne og surr løk, hvitløk og chili i et par minutter over middels varme til løken er myk og blank.
Trinn 3
Ha i hakket persille og sorte oliven. Smak til med salt og pepper. Vend pastaen inn i tomatog pølseblandingen. La surre i 1 minutt over varmen før du serverer.
Trinn 4
Tilsett pølsebiter og oregano, og stek i et par minutter til. Ha i hermetiske tomater og vann. Kok opp og la småkoke i 10-15 minutter.
Server gjerne med revet parmesan.