Hopp til innhold

Pasta med kyllingkjøttboller

5.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
286 planlagt
Pasta med kyllingkjøttboller

Hvem har sagt at kjøttboller må være så tamme? Når du har smakt denne varianten med vårløk, parmesan og sitronskall, blir kjøttboller aldri mer det samme.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pasta

300 gr
Penne fullkorn
150 gr
Aspargesbønner

Kjøttboller

0.5 stk
Sitron
1 stang
Vårløk
400 gr
Kjøttdeig av kylling og kalkun
20 gr
Revet parmesan
1 ss
Olje

Topp med

2 ss
Olivenolje
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta etter anvisning på pakken. Ha aspargesbønner oppi sammen med pastaen de siste 3-4 minuttene. Hell av vannet.

Trinn 2

Riv skallet av ½ sitron (bare det gule) med et fint rivjern. Finhakk vårløken.

Trinn 3

Bland kjøttdeig med revet parmesan, sitronskall og halvparten av vårløken. Form til teskjestore boller. Stek i olje i en panne i 3-4 minutter, til kjøttbollene er gjennomstekt.

Trinn 4

Bland sammen pasta, aspargesbønner og kjøttboller. Vend godt sammen. Topp med resten av vårløken, nykvernet pepper og gjerne mer parmesan. Press over litt sitronsaft og hell over olivenolje.