Hopp til innhold

Pasta med kjøttsaus og crème fraîche

3.5 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
726 planlagt
Pasta med kjøttsaus og crème fraîche

Spaghetti royal dente! Her har du en enkel pastarett som har favorittpotensiale blant prinser og prinsesser i alle aldere. Tomatsausen vendes inn i crème fraîche, som gjør den litt mildere, men fremdeles med masse god smak.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Tomatsaus

1 stk
Løk
1 fedd
Hvitløk
1 boks
Hakkede tomater
2 stk
Gulrøtter
2 ss
Olivenolje
1 klype
Pepper

Spaghetti

400 gr
Spaghetti
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Kjøttdeig

400 gr
Kjøttdeig u/salt og vann
2 dl
Crème fraîche
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Tomatsaus: Finhakk løk og rasp hvitløk. Fres alt i olivenolje til det er gyllent. Tilsett hermetiske tomater. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett raspede gulrøtter mot slutten av koketiden. Smak til med nykvernet sort pepper. Tilsett litt vann hvis du ønsker en tynnere saus.

Trinn 2

Kok spaghetti al dente i en kjele med lettsaltet vann. Hell av og vend inn litt olivenolje slik at den ikke kleber.

Trinn 3

Stek kjøttdeigen brun i olivenolje og smak til med salt og pepper. Ha over tomatsausen og vend inn crème fraîche.

Trinn 4

Fordel spaghetti i dype tallerkener og ha kjøttsausen over.