Pasta med kjøttsaus og crème fraîche | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Pasta med kjøttsaus og crème fraîche

Pasta med kjøttsaus og crème fraîche

3.5 i snitt
Pasta med kjøttsaus og crème fraîche
Spaghetti royal dente! Her har du en enkel pastarett som har favorittpotensiale blant prinser og prinsesser i alle aldere. Tomatsausen vendes inn i crème fraîche, som gjør den litt mildere, men fremdeles med masse god smak.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Tomatsaus

1 stk
Løk
1 fedd
Hvitløk
1 boks
Hakkede tomater
2 stk
Gulrøtter
2 ss
Olivenolje
1 klype
Pepper

Spaghetti

400 gr
Spaghetti
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Kjøttdeig

400 gr
Kjøttdeig u/salt og vann
2 dl
Crème fraîche
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tomatsaus: Finhakk løk og rasp hvitløk. Fres alt i olivenolje til det er gyllent. Tilsett hermetiske tomater. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett raspede gulrøtter mot slutten av koketiden. Smak til med nykvernet sort pepper. Tilsett litt vann hvis du ønsker en tynnere saus.

  2. Trinn 2

    Kok spaghetti al dente i en kjele med lettsaltet vann. Hell av og vend inn litt olivenolje slik at den ikke kleber.

  3. Trinn 3

    Stek kjøttdeigen brun i olivenolje og smak til med salt og pepper. Ha over tomatsausen og vend inn crème fraîche.

  4. Trinn 4

    Fordel spaghetti i dype tallerkener og ha kjøttsausen over.