Pasta med kjøttsaus og crème fraîche
Spaghetti royal dente! Her har du en enkel pastarett som har favorittpotensiale blant prinser og prinsesser i alle aldere. Tomatsausen vendes inn i crème fraîche, som gjør den litt mildere, men fremdeles med masse god smak.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tomatsaus: Finhakk løk og rasp hvitløk. Fres alt i olivenolje til det er gyllent. Tilsett hermetiske tomater. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett raspede gulrøtter mot slutten av koketiden. Smak til med nykvernet sort pepper. Tilsett litt vann hvis du ønsker en tynnere saus.
-
Trinn 2
Kok spaghetti al dente i en kjele med lettsaltet vann. Hell av og vend inn litt olivenolje slik at den ikke kleber.
-
Trinn 3
Stek kjøttdeigen brun i olivenolje og smak til med salt og pepper. Ha over tomatsausen og vend inn crème fraîche.
-
Trinn 4
Fordel spaghetti i dype tallerkener og ha kjøttsausen over.
Prøv også