Hopp til innhold
Forside Oppskrifter Pasta One pot pasta med kremet tomatsaus og kjøttdeig

One pot pasta med kremet tomatsaus og kjøttdeig

5.0 i snitt
One pot pasta med kremet tomatsaus og kjøttdeig
Her lager du alt-i-ett, og kan klappe deg selv på skulderen når du etter en halvtime setter en rykende gryte med sunn, smakfull og digg pasta på bordet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Kjøttdeig
400 gr
Fusilli pasta
1 boks
Hakkede tomater
3 dl
Matfløte Tine
1 pose
Bologneseblanding

Ekstra

1 stk
Buljongterning
1 dash
Krydder fra egen krydderhylle
1 dash
Ost
1 dash
Salat

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bruk en stor gryte med lokk. Fres kjøttdeigen i litt olje i 3 minutter i gryta. Tilsett bologneseblandingen og la den steke med i 2 minutter, salte og pepre underveis.

  2. Trinn 2

    Hell hakkede tomater i gryta. Etterfyll boksen med vann, og tilsett det til gryta sammen med matfløten. Kok opp og rør godt sammen. Smak til med salt og pepper. 

  3. Trinn 3

    Tilsett fusilli, bland alt godt og senk temperaturen til småkoking. Sett på et lokk og la det småkoke 13-15 minutter til pastaen er mør. Rør et par ganger underveis så det ikke koker fast i bunnen. 

  4. Trinn 4

    Server gjerne pastaen med et dryss ost på toppen og en salat på siden.