Ferdigtortellini med mandelsaus

Klar for en litt annerledes pastaopplevelse? Da bør du prøve denne. For mandler er suverene som utgangspunkt for en god og kremet pastasaus. Som her, servert med spinat- og ricottafylte tortellini.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok tortelloni i 4 minutter i lettsaltet vann. Sil av vannet og bland pastaen med litt kokevann og smør.
Trinn 2
Hakk mandlene i foodprosessor og kok opp i en kjele med vann, fløte, salt og pepper.
Trinn 3
Smak til med sitronsaft og revet parmesan. Bland sausen med den kokte tortellonien og server.
Denne sausen kan lages med alle typer nøtter. Det kan være godt å riste nøttene litt i ovnen før de hakkes og kokes. Dette gir en fin smak på sausen. Hvis du vil ha grønnsaker i retten, er kokte aspargesbønner alltid godt å blande i pasta. Ruccula smaker også godt til.