Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pasta med scampi og chili

Tidsbruk 20 minutter
7 ingredienser
471 planlagt
Pasta med scampi og chili
Legg oppskrift
i handlelapp
En superenkel sjømatpasta med typiske italienske smaker av hvitløk og tomat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta

300 g
Penne fullkorn

Scampi

260 g
Ferdigkokte scampi
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 terning
Grønnsaksbuljong
1 boks
Hakkede tomater
3 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Hakk 1/3 av scampiene. Varm olje i en gryte og stek dem sammen med finhakket hvitløk og chili.

Trinn 3

Ha i buljongterning og hermetiske tomater og kok i 4-6 minutter. Ha i resten av scampiene tilslutt og la dem bli gjennomvarme.

Trinn 4

Vend sammen pasta og saus og server.

Serveringsforslag

Smaker godt med frisk basilikum.