Pasta med scampi og chili

Tidsbruk 20 minutter
7 ingredienser
625 planlagt
Pasta med scampi og chili
Legg oppskrift
i handlelapp
En superenkel sjømatpasta med typiske italienske smaker av hvitløk og tomat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta

300 g
Penne fullkorn

Scampi

260 g
Ferdigkokte scampi
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 terning
Grønnsaksbuljong
1 boks
Hakkede tomater
3 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Hakk 1/3 av scampiene. Varm olje i en gryte og stek dem sammen med finhakket hvitløk og chili.

Trinn 3

Ha i buljongterning og hermetiske tomater og kok i 4-6 minutter. Ha i resten av scampiene tilslutt og la dem bli gjennomvarme.

Trinn 4

Vend sammen pasta og saus og server.

Serveringsforslag

Smaker godt med frisk basilikum.