Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pasta med lyse kjøttboller og asparges

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
630 planlagt
Pasta med lyse kjøttboller og asparges
Legg oppskrift
i handlelapp
Hvem har sagt at kjøttboller må være så tamme? Når du har smakt denne varianten med vårløk, parmesan og sitronskall, blir kjøttboller aldri mer det samme.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta

300 g
Penne fullkorn
150 g
Aspargesbønner

Kjøttboller

0,5 stk
Sitron
1 stang
Vårløk
400 g
Kjøttdeig av kylling og kalkun
20 g
Revet parmesan
1 ss
Olje

Topp med

2 ss
Olivenolje
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta etter anvisning på pakken. Ha aspargesbønner oppi sammen med pastaen de siste 3-4 minuttene. Hell av vannet.

Trinn 2

Riv skallet av ½ sitron (bare det gule) med et fint rivjern. Finhakk vårløken.

Trinn 3

Bland kjøttdeig med revet parmesan, sitronskall og halvparten av vårløken. Form til teskjestore boller. Stek i olje i en panne i 3-4 minutter, til kjøttbollene er gjennomstekt.

Trinn 4

Bland sammen pasta, aspargesbønner og kjøttboller. Vend godt sammen. Topp med resten av vårløken, nykvernet pepper og gjerne mer parmesan. Press over litt sitronsaft og hell over olivenolje.

Husk drikke til maten!

Taffel naturell

Taffel naturell