Pasta med kylling, kikerter og grønnkål

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
4 planlagt
Pasta med kylling, kikerter og grønnkål
Legg oppskrift
i handlelapp
Litt finhakket chili gir smakstrøkk til denne mettende pastaretten med saftig lårkjøtt av kylling.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Spaghetti

300 g
Spaghetti

Kylling

1 pakke
Lårfilet av kylling
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Wok

1 pose
Asiatisk Wok
1 boks
Kikerter
1 dl
Kremfløte

Topp med

1,5 ss
Parmesan
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Imens, brun lårfilet av kylling og finhakket hvitløk i olje i en vid gryte eller stekepanne. Krydre med salt og pepper. Ha i Asiatisk wok og kikerter og stek i 5-7 minutter. Tilsett fløte og kok i et par minutter.

Trinn 3

Vend inn den ferdigkokte pastaen og topp med revet parmesan og nykvernet pepper.

Tips

Smaker godt med hakket rød chili.