Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pannestekt tortillapizza med strimlet svinebiff

Tidsbruk 20 minutter
14 ingredienser
546 planlagt
Pannestekt tortillapizza med strimlet svinebiff
Legg oppskrift
i handlelapp
Tortillas er snarveien til hjemmelaget pizza og gir deg tid til å lage denne smaksrike pizzasausen fra bunnen av.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Løk
1 pakke
Strimlet svinebiff
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 ts
Spisskummen
1 ts
Oregano
1 ss
Tomatpuré
1 pose
Fullkorn tortillas
100 g
Revet ost
1 dl
Crème fraîche
2 ss
Olje
2 ss
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha olje i en stor stekepanne og ha i hakket løk. Stek på middels varme til løken er blank og myk. Tilsett svinekjøtt, finhakket hvitløk og chili, spisskummen og oregano og stek til kjøttet er gyllent.

Trinn 2

Tilsett tomatpuré og vann. Rør godt, kok til vannet er fordampet. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Hell kjøttblandingen over i en bolle. Vask stekepannen.

Trinn 4

Stek en tortilla i tørr panne på den ene siden. Snu og ha over litt av kjøttblandingen, litt revet ost og topp med litt crème fraîche.

Trinn 5

Gjenta med flere tortillas og resten av fyllet. Server.

Det lille ekstra

Server med en liten salat og pesto! Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.