Pannestekt tortillapizza med strimlet svinebiff

Tidsbruk 20 minutter
14 ingredienser
739 planlagt
Pannestekt tortillapizza med strimlet svinebiff
Legg oppskrift
i handlelapp
Tortillas er snarveien til hjemmelaget pizza og gir deg tid til å lage denne smaksrike pizzasausen fra bunnen av.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Løk
1 pakke
Strimlet svinebiff
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 ts
Spisskummen
1 ts
Oregano
1 ss
Tomatpuré
1 pose
Fullkorn tortillas
100 g
Revet ost
1 dl
Crème fraîche
2 ss
Olje
2 ss
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha olje i en stor stekepanne og ha i hakket løk. Stek på middels varme til løken er blank og myk. Tilsett svinekjøtt, finhakket hvitløk og chili, spisskummen og oregano og stek til kjøttet er gyllent.

Trinn 2

Tilsett tomatpuré og vann. Rør godt, kok til vannet er fordampet. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Hell kjøttblandingen over i en bolle. Vask stekepannen.

Trinn 4

Stek en tortilla i tørr panne på den ene siden. Snu og ha over litt av kjøttblandingen, litt revet ost og topp med litt crème fraîche.

Trinn 5

Gjenta med flere tortillas og resten av fyllet. Server.

Det lille ekstra

Server med en liten salat og pesto! Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.