Pannestekt torsk med ertepuré

Tidsbruk 35 minutter
5 ingredienser
390 planlagt
Pannestekt torsk med ertepuré
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Perfekt puré! En av våre eldste kulturplanter er blant våre absolutte favorittledsagere til fiskeretter - og som puré er erten i sitt ess.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 pakke
Stjernebacon skivet 140 g, Gilde
1 pose
Erter REMA 1000
400 g
Poteter
2 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin torsken. Kok potetene.

Trinn 2

Trinn 2

Kok opp ertene og hell av vannet.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett smør og kjør til puré. Smak til med salt og pepper. Spe med litt vann hvis den blir for tykk.

Trinn 4

Trinn 4

Stek bacon sprøtt i en varm panne. Ha salt og pepper på fisken og stek den sammen med baconet. Ca 3 minutter på hver side. Øs baconfettet i pannen over fisken mens den steker. Server den pannestekte torsken med sprøstekt bacon, kokte poteter og ertepuré.