Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pannestekt torsk med ertepuré

Tidsbruk 35 minutter
5 ingredienser
365 planlagt
Pannestekt torsk med ertepuré
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Perfekt puré! En av våre eldste kulturplanter er blant våre absolutte favorittledsagere til fiskeretter - og som puré er erten i sitt ess.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 pakke
Stjernebacon skivet 140 g, Gilde
1 pose
Erter REMA 1000
400 g
Poteter
2 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin torsken. Kok potetene.

Trinn 2

Trinn 2

Kok opp ertene og hell av vannet.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett smør og kjør til puré. Smak til med salt og pepper. Spe med litt vann hvis den blir for tykk.

Trinn 4

Trinn 4

Stek bacon sprøtt i en varm panne. Ha salt og pepper på fisken og stek den sammen med baconet. Ca 3 minutter på hver side. Øs baconfettet i pannen over fisken mens den steker. Server den pannestekte torsken med sprøstekt bacon, kokte poteter og ertepuré.