Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pannestekt skrei med bacon og kapers

Tidsbruk 75 minutter
15 ingredienser
411 planlagt
Pannestekt skrei med bacon og kapers
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fersk torsk på kaperstokt! Det vi kaller kapers i matsammenheng, er de syltede blomsterknoppene fra kapersbusken, som er viltvoksende i landene rundt Middelhavet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Poteter

400 g
Amandinepoteter, beger ca 1 kg
200 g
Spinat
3 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 ss
Smør normalsaltet, Tine

Fisk

1 fedd
Hvitløk
1 kg
Skrei, ca 1 kg, Norway Seafood
2 ss
Solsikkeolje
1 ss
Smør normalsaltet, Tine

Bacon

1 stk
Løk, 4-pk
150 g
Strynbacon, 150 g
0,5 stk
Sitron
2 ss
Persille
1 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
100 g
Smør normalsaltet, Tine
1 ss
Kapers 100 g Toro

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene møre i saltet vann. Del dem i biter og stek dem sprø i solsikkeolje. Tilsett smør og vend inn vasket spinat. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Stek fisken med skinnsiden ned i solsikkeolje på middels høy varme i 6 minutter. Snu den og tilsett smør og knust hvitløksfedd. Øs smøret over fisken og stek videre i 2 min. Trekk fisken av varmen og la hvile.

Trinn 3

Trinn 3

Finkutt løk og skjær bacon i biter. Stek det gyllent i solsikkeolje, tilsett smør og kapers uten lake og saften av ½ sitron. Bland inn finhakket persille. Server stekt skrei med poteter, spinat, bacon og kapers.