Pannestekt klippfisk med salat

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
27 planlagt
Pannestekt klippfisk med salat
Legg oppskrift
i handlelapp
Nyklippet middagsmagi – frisk som en fisk, selv om den blir varm i pannen. Dette herlig enkle måltidet, med klippfisk på en saftig salatblanding, er som skapt for late sensommerdager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Utvannet klippfisk
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Agurk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Kajennepepper
4 fedd
Hvitløk
2 ss
Balsamicoeddik
2 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Salat: Riv hjertesalaten, kutt tomatene i terninger, rødløken i smale båter og strimle agurken. Ha alle grønnsakene i en bolle.

Trinn 2

Trinn 2

Bland balsamico, soyasaus og olivenolje og smak til med pepper. Vend forsiktig dressingen inn i salaten.

Trinn 3

Trinn 3

Krydre fisken med kajennepepper og stek i varm panne sammen med knuste hvitløksfedd, 3-4 minutter på hver side. Fordel salaten på tallerkener og legg fisken på toppen.

Serveringsforslag

Server gjerne med stekte poteter.