Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pannestekt klippfisk med salat

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
15 planlagt
Pannestekt klippfisk med salat
Legg oppskrift
i handlelapp
Nyklippet middagsmagi – frisk som en fisk, selv om den blir varm i pannen. Dette herlig enkle måltidet, med klippfisk på en saftig salatblanding, er som skapt for late sensommerdager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Utvannet klippfisk
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Agurk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Kajennepepper
4 fedd
Hvitløk
2 ss
Balsamicoeddik
2 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Salat: Riv hjertesalaten, kutt tomatene i terninger, rødløken i smale båter og strimle agurken. Ha alle grønnsakene i en bolle.

Trinn 2

Trinn 2

Bland balsamico, soyasaus og olivenolje og smak til med pepper. Vend forsiktig dressingen inn i salaten.

Trinn 3

Trinn 3

Krydre fisken med kajennepepper og stek i varm panne sammen med knuste hvitløksfedd, 3-4 minutter på hver side. Fordel salaten på tallerkener og legg fisken på toppen.

Serveringsforslag

Server gjerne med stekte poteter.