Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pannestekt camembert med valnøtter og aprikos

Tidsbruk 25 minutter
8 ingredienser
60 planlagt
Pannestekt camembert med valnøtter og aprikos
Legg oppskrift
i handlelapp
Det er ikke mye som skal til for å forvandle en enkel camembert til en eksklusiv osterett. Her ser du hvordan det kan gjøres!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Camembert

0,8 stk
Camembert

Valnøtter og aprikos

3 ss
Akasiehonning, evt flytende fjellhonning
1,5 ss
Hvitvinseddik
37,5 g
Valnøtter
37,5 g
Tørkede aprikoser
0,8 klype
Kvernet sort pepper

Garnityr og tilbehør

1,5 stang
Blader fra stangselleri
0,4 stk
Godt brød

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt camembert i 8 kakestykker. Legg en bit bakepapir mellom hver snittflate og sett det kaldt.

Trinn 2

Rist valnøttene i en tørr panne med litt salt. Kok forsiktig opp honningen, tilsett hvitvinseddik og grovhakket aprikos og småkok i 2-3 minutter. Tilsett hakkede valnøtter og smak til med litt kvernet pepper. Avkjøl.

Trinn 3

Stek osten på høy varme i en tørr panne til den nesten blir grillet utenpå og får en myk kjerne. Server med marmeladen og gjerne noen stangeselleriblader. Og selvsagt godt brød – gjerne nøttebrød!