Hopp til innhold

Middagspannekaker med fetaost

5.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
13 ingredienser
771 planlagt
Middagspannekaker med fetaost
Barnas middagsfavoritt kan serveres med mange typer tilbehør. Her er en middagspannekake med høstinspirerte smaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

3 dl
Hvetemel
2 dl
Sammalt hvete, finmalt

7.5 dl
Lettmelk

4 stk
Egg
500 gr
Sopp

4 fedd
Fedd hvitløk 
0.5 stk
Purre (liten) 

3 stk
Røde paprikaer 

1 stk
Rødløk
100 gr
Ost
1 klype
Pepper
1 klype
Salt
1 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Bland hvetemel, sammalt hvete og en klype salt.

Trinn 2

Visp egg og melk og visp det gradvis sammen med det tørre. La røren svelle i ca 20 minutter.

Trinn 3

Finhakk hvitløk. Skjær sopp, purre og rødløk i skiver og paprika i tynne strimler.

Trinn 4

Stek pannekaker i litt smør.

Trinn 5

Stek sopp, hvitløk og purre i smør. Smak til med salt og pepper.

Trinn 6

Server pannekaker med soppblandingen, rødløk, paprika og smuldret fetaost.