Maispannekaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Maispannekaker

4.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
329 planlagt
Maispannekaker
Amerikanske pannekaker laget med meksikansk maismel er nydelig til både frokost, brunsj og middag. Test denne nye pannekakerøren neste gang du lager pannekaker!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 boks
Mais
2 stk
Egg
5 dl
Helmelk
5 dl
Hvetemel
2 ss
Sukker
4 ts
Bakepulver
0.8 ts
Salt
4 ss
Matolje

Slik gjør du

Trinn 1

Bland sammen mel, sukker, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett maiskorn (hell av væsken), egg, melk og olje (eller baconfett hvis du har) i melblandingen og visp lett sammen (ikke bry deg om det blir noen klumper).

Trinn 2

Varm en stekepanne til middels varme og ha i olje. Stek tykke pannekaker, 8-10 cm i diameter. Stek gjerne en prøvekake. Snu når det begynner å boble på oversiden og undersiden er gyllen. Snu og stek på den andre siden til de er gyllenbrune og fine. Hvis du vil ha tynnere pannekaker, kan du tilsette litt mer melk.