Hopp til innhold

Havrepannekaker med bacon og snøfrisk

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
9 ingredienser
797 planlagt
Havrepannekaker med bacon og snøfrisk
Havrepannekaker er enkel hverdagsmat som egner seg like godt til frokost som til middag. Med lettkokte havregryn i pannekakerøren får du et saftig, sunt og næringsrikt resultat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

150 gr
Strynbacon, 150g, Nordfjord
4 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
6 dl
Helmelk
1 stk
Snøfrisk naturell, 125 g, Tine
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
100 gr
Bjørn lettkokte havregryn
100 gr
Hvetemel
2 ss
Smør normalsaltet, Tine

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200°C. Legg havregryn i bløt i 30 minutter og sil av evt. restvann. Rør sammen egg og hvetemel. Spe med melk og ha i havregryn. Smak til med salt.

Trinn 2

Stek 2-3 tykke pannekaker i en middels varm panne med smør.

Trinn 3

Stek bacon sprøtt i stekeovnen på bakepapir.

Trinn 4

Smør snøfrisk på pannekakene og topp med grovhakket tomat, agurk og bacon.

Stangselleri i tynne skiver smaker også godt til.