Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Panerte potetkaker

Tidsbruk 55 minutter
11 ingredienser
46 planlagt
Panerte potetkaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Deilige, sprø røstipoteter smaker nydelig til grillet fisk og kjøtt. Potetene kan gjerne stekes på en plate over grillen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Potetkaker

1 kg
Poteter, løsvekt
3 stk
Eggeplommer
1 ss
Finhakket gressløk
30 g
Meierismør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Panering

2 stk
Eggehviter
50 g
Knuste cornflakes
50 g
Brødsmuler
1 dl
Hvetemel
1 ss
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og kok potetene møre og la dem kjøle ned. Bland eggeplommer, mykt smør og hakket gressløk i en liten bolle.

Trinn 2

Knus potetene, tilsett salt og nykvernet pepper og bland godt sammen med eggeblandingen. Form til halvtykke kaker.

Trinn 3

Vend potetkakene først i hvetemel, så i eggehviteblandingen og tilslutt i mel- og cornflakesblandingen. Grill på indirekte varme i 20-25 minutter.