Pampas ytrefilet med potet- og squashsalat

Tidsbruk 45 minutter
6 ingredienser
37 planlagt
Pampas ytrefilet med potet- og squashsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Grill som en ekte gaucho – det møre storfekjøttet fra Uruguays pampas gjør deg garantert til sommerens grillhelt blant venner og familie.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,8 pakke
Pampas Ytrefilet av storfe, REMA 1000
375 g
Nypoteter
0,8 stk
Squash
0,8 stk
Rød chili
15 g
Parmigiano Reggiano Castelli
75 g
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter knapt møre og fyr opp grillen. Tørk godt av kjøttet med husholdningspapir. Gni kjøttet inn med havsalt og godt med grovt, nykvernet pepper. Svi av kjøttet på direkte varme slik at du får en fin farge på overflaten.

Trinn 2

Trinn 2

Flytt så kjøttet over på indirekte varme. Legg på lokket og grill videre til kjøttet er ferdig. Dette vil ta ca. 20-30 minutter. Bruk gjerne steketermometer. Det er viktig å la kjøttet hvile etterpå, minimum 6-8 minutter, da beholder kjøttet saftigheten.

Trinn 3

Trinn 3

Siv-Elises chili- og parmesansmør: Bland smør, parmesan, chili og litt pepper. Skjær kokte poteter og squash i tykke skiver og grill dem. Ha skivene i en bolle og la et par spiseskjeer av kryddersmøret smelte over. Skjær kjøttet i skiver og server sammen med potet- og squashsalaten.