Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Paella med chorizo

Tidsbruk 45 minutter
13 ingredienser
95 planlagt
Paella med chorizo
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Paellaen har sin opprinnelse fra provinsen Valencia, øst i Spania. Den lages i en rekke varianter med utgangspunkt i ris, olivenolje og safran – eller som her, med fattigmanns safran- gurkemeie.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
BBQ Chorizo, mild, 300 g REMA 1000
2 dl
Risotto Scotti
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 pose
Erter REMA 1000
1 stk
Tomat
3 ss
Olivenolje REMA 1000
0,5 ts
Paprikakrydder
0,5 ts
Gurkemeie
7 dl
Grønnsaksbuljong
2 ss
Hvitvinseddik
3 fedd
Hvitløk
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett på ovnsgrillen på 240°C. Kok opp buljong. Bruk en paellapanne eller en stekepanne som tåler å stå i ovnen. Finhakk hvitløk og grovhakk løk og paprika. Fres alt blankt i olje med malt paprika og gurkemeie.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett risottorisen. Ha i hvitvinseddik og la det dampe ut. Spe med den varme buljongen litt etter litt under stadig omrøring. Fortsett til risen er al dente, det tar ca. 18 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Grovhakk tomaten og rør den inn i risen sammen med ertene. Smak til med salt og kajennepepper. Skjær pølsene i skiver og legg dem på toppen. Sett formen i ovnen og grill til pølsene er stekt, ca. 5 minutter.

Serveringsforslag

Server med godt brød.