Pølser på sommerpasta

Tidsbruk 35 minutter
9 ingredienser
138 planlagt
Pølser på sommerpasta
Legg oppskrift
i handlelapp
Grillpølser er sommerens raskeste grillmat – har du ikke allverdens tid, eller er sulten som en ulv, er dette en kjapp og god middag i solen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Pølser
500 g
Fusilli REMA 1000
1 stk
Løk
1 pose
Bladspinat
3 dl
Crème fraîche Tine
4 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Dijon sennep
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pasta og skyll raskt i kaldt vann. Bland inn 1/4 av olivenoljen. Bland finhakket hvitløk og løk i båter med resten av olivenoljen, tilsett Crème Fraîche og dijonsennep.

Trinn 2

Trinn 2

Vend inn pasta og vasket spinat. Smak til med salt og kajennepepper. Pastaen kan serveres kald eller lun. Grill pølsene på grill eller stek dem i panne med litt olje. Server pølsene på sommerpastaen.

Prøv også