Pølser med sommerkål

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
111 planlagt
Pølser med sommerkål
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Sommerskål for sommerkål! Dampet sommerkål, en av årstidens virkelig store smaksfavoritter, gjør denne retten til en etterlengtet sesongklassiker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Pølser
1 stk
Sommerkål
500 g
Poteter
1 stk
Sitron
1 stk
Yoghurt naturell Tine
2 ss
Smør
1 ss
Grov sennep Idun

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene og stek pølsene. Del sommerkålen i båter og damp under lokk i lettsaltet vann tilsatt smør, ca. 3-5 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Bland sennep og yoghurt. Smak til med presset sitron og salt. Server de stekte pølsene med dampet sommerkål og sennepsdressing.

Prøv også