Pølser med kålrotstappe

Tidsbruk 35 minutter
6 ingredienser
131 planlagt
Pølser med kålrotstappe
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Mmm... smørstekte kjøttpølser og superkjapp kålrotstappe. Kålroten kalles "Nordens appelsin" – ikke på grunn av smakslikheten, men fordi den er proppfull av C-vitaminer.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Mager kjøttpølse u/skinn av svin og storfe 400 g Nordfjord
1 pakke
Kålrotstappe Bama
1 stk
Brokkoli
1 potte
Timian
400 g
Nypoteter
2 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter. Lag noen snitt i pølsene og stek dem. Varm opp kålrotstappen etter anvisning på pakken. Kok opp smør og litt vann i en kjele og ha i brokkoli i biter. La det dampe i tre minutter under lokk. Server stekte kjøttpølser med kokte poteter, brokkoli og kålrotstappe. Dryss over hakket timian.

Serveringsforslag

Sterk sennep er godt ved siden av.