Pølser med currypoteter

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
137 planlagt
Pølser med currypoteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Karrien har funnet veien til de fleste kulinariske verdenshjørner. I denne retten krydres hverdagspoteten til pølsefest.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Mager kjøttpølse u/skinn av svin og storfe 400 g Nordfjord
900 g
Poteter
1 dl
Lettmelk Tine
2 dl
Matfløte Tine
2 stang
Stangselleri
1 stk
Purreløk
1 stk
Brokkoli
1 ss
Maizena Majsstivelse
1 ss
Karri
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter og del i terninger. Kok opp melk og fløte, rør inn maizena og la det småkoke et par minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett karri og bland inn potetene, finhakket stangselleri og purre i skiver. La det bli varmt og smak til med salt og rikelig med pepper. kok eller stek pølsene etter eget ønske.

Trinn 3

Trinn 3

Del brokkolien i små buketter og masser den godt inn med olivenolje og salt i en bolle. Smak gjerne til med litt sitronsaft like før servering.