Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pølser med currypoteter

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
116 planlagt
Pølser med currypoteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Karrien har funnet veien til de fleste kulinariske verdenshjørner. I denne retten krydres hverdagspoteten til pølsefest.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Mager kjøttpølse u/skinn av svin og storfe 400 g Nordfjord
900 g
Poteter
1 dl
Lettmelk Tine
2 dl
Matfløte Tine
2 stang
Stangselleri
1 stk
Purreløk
1 stk
Brokkoli
1 ss
Maizena Majsstivelse
1 ss
Karri
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter og del i terninger. Kok opp melk og fløte, rør inn maizena og la det småkoke et par minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett karri og bland inn potetene, finhakket stangselleri og purre i skiver. La det bli varmt og smak til med salt og rikelig med pepper. kok eller stek pølsene etter eget ønske.

Trinn 3

Trinn 3

Del brokkolien i små buketter og masser den godt inn med olivenolje og salt i en bolle. Smak gjerne til med litt sitronsaft like før servering.