Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pølsepasta med oliven og sinna tomatsaus

Tidsbruk 30 minutter
13 ingredienser
118 planlagt
Pølsepasta med oliven og sinna tomatsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
I denne pastaretten får du en spicy smak av Middelhavet. Pølsebitene sørger for at alle blir mette.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Penne fullkorn
1 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
450 g
Mager kjøttpølse
2 ts
Oregano
1 boks
Hakkede tomater
1 ss
Hakket kruspersille
50 g
Sorte oliven
2 ss
Olivenolje
1 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta etter anvisning på pakken. Finhakk løk, hvitløk og chili. (Fjern frøene i chilien hvis du ikke vil ha den for sterk!)

Trinn 2

Del kjøttpølsene i terninger. Varm olje i en stor stekepanne og surr løk, hvitløk og chili i et par minutter over middels varme til løken er myk og blank.

Trinn 3

Tilsett pølsebiter og oregano, og stek i et par minutter til. Ha i hermetiske tomater og vann. Kok opp og la småkoke i 10-15 minutter.

Trinn 4

Ha i hakket persille og sorte oliven. Smak til med salt og pepper. Vend pastaen inn i tomatog pølseblandingen. La surre i 1 minutt over varmen før du serverer.

Serveringsforslag

Server gjerne med revet parmesan.