Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pølsepanne med sommerkål og gressløk

Tidsbruk 20 minutter
7 ingredienser
105 planlagt
Pølsepanne med sommerkål og gressløk
Legg oppskrift
i handlelapp
En grønn vri på pytt-i-panne! Her har du en rask middag med mye grønnsaker og mye smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pølsepanne

450 g
Mager kjøttpølse
500 g
Ferdig middagspotet, Bama
1 stk
Sommerkål
1 stk
Purre
2 stk
Gulrøtter
2 ss
Smør

Topp med

1 potte
Gressløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt pølser i skiver og poteter i båter. Finsnitt sommerkål og kutt purre og gulrøtter i tynne skiver. Varm opp en stekepanne og ha i halvparten av smøret. Stek grønnsakene passe møre, 3-6 minutter. Løft grønnsakene ut av pannen.

Trinn 2

Stek pølser og poteter til de er gylne i resten av smøret.

Trinn 3

Server pølser, poteter og grønnsaker og topp med finhakket gressløk.