Pølsepanne med sommerkål og gressløk

Tidsbruk 20 minutter
7 ingredienser
373 planlagt
Pølsepanne med sommerkål og gressløk
Legg oppskrift
i handlelapp
En grønn vri på pytt-i-panne! Her har du en rask middag med mye grønnsaker og mye smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pølsepanne

450 g
Mager kjøttpølse
500 g
Ferdig middagspotet, Bama
1 stk
Sommerkål
1 stk
Purre
2 stk
Gulrøtter
2 ss
Smør

Topp med

1 potte
Gressløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt pølser i skiver og poteter i båter. Finsnitt sommerkål og kutt purre og gulrøtter i tynne skiver. Varm opp en stekepanne og ha i halvparten av smøret. Stek grønnsakene passe møre, 3-6 minutter. Løft grønnsakene ut av pannen.

Trinn 2

Stek pølser og poteter til de er gylne i resten av smøret.

Trinn 3

Server pølser, poteter og grønnsaker og topp med finhakket gressløk.