Pølsepanne med makaroni og tomatsaus

Tidsbruk 20 minutter
6 ingredienser
6508 planlagt
Pølsepanne med makaroni og tomatsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne varianten er ikke bare enklere å lage enn vanlige pølsepanner – den er også sunnere.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Røkt kjøttpølse
1 pose
Gulrot, brokkoli- og blomkålbuketter
1 pose
Pastasaus
300 g
Makaroni
1 klype
Salt
1 ss
Smør eller olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Kok grønnsaker i lettsaltet vann i 5-6 minutter.

Trinn 3

Skjær kjøttpølser i skiver. Stek i smør eller olje i 3-4 minutter.

Trinn 4

Varm sausen i varmt vann. Klipp opp. Ha i stekepanna sammen med pølsene og kok opp.

Tips

Lag en enkel grateng ved å ha alle ingrediensene i en ildfast form, hell over litt fløte, revet ost og brødsmuler. Bak i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.